top of page

Testimonial: Stad Gent - Bert Verstraeten en Geert Vergaerde

Ginkgo begeleide de integratie van de financiële afdelingen van OCM en stad Gent.

In De Tijd kan je de getuigenis lezen van Bert Verstraeten, Directeur en Teamcoach Financiën Sociale Dienstverlening en Geert Vergaerde, Financieel Directeur Stad Gent.https://www.tijd.be/connect/talent-district/bij-stad-gent-heb-je-als-financieel-professional-impact-op-je-stad/10369037.htmlOok in FD magazine mocht Geert Vergaerde toelichting geven bij de hervorming van de dient financiën van de stad Gent.

https://fdmagazine.be/posts/wij-maken-komaf-met-het-eilanddenken


In een interview met HRmagazine kan je lezen hoe Klaartje Huyge, departementshoofd human resources stad Gent en OCMW Gent, mee navigeerde mee vanuit het hr-perspectief.

https://hrmagazine.be/nl/posts/hoe-organisatorische-silo-s-optimaal-werken


Interesse ?

Worstel je binnen je organisatie met vergelijkbare uitdagingen of voel je een nood aan verandering, maar krijg je die niet geïnitieerd, aarzel dan niet om contact op te nemen met Ginkgo Consulting. Wij staan klaar om je organisatie door elk verandertraject te loodsen.


Contacteer ons


Meer weten over hoe wij organisatie ontwikkeling en (her)ontwerp aanpakken? Klik dan door en lees hoe wij hierin een meerwaarde kunnen zijn voor jouw organisatie.


bottom of page