top of page

De kracht van zelfsturende teams


De wereld lijkt sneller te draaien. Burgers nemen geen genoegen meer met een standaard dienstverlening. Dat heeft de druk op de organisatie en de medewerkers van lokale besturen sterk verhoogd. Er zijn verschillende oorzaken voor deze stijgende werkdruk, maar één van de belangrijkste is het feit dat de manier van organiseren niet meer aangepast is aan de gewijzigde omstandigheden.


De kracht van zelfsturende teams reikt oplossingen aan om dit probleem op een constructieve manier aan te pakken binnen jouw organisatie. De innovatieve arbeidsorganisatie en zelfsturende teams zijn strategische keuzes van het bestuur om flexibel en innovatief te reageren op deze snel veranderende, onzekere en complexe wereld.


In De kracht van zelfsturende teams nemen Guido Maes, Carla Arp, Daan Sorgeloos en Toon Torbeyns van Ginkgo Consulting, de lezer mee in een veranderingsproces. In een heldere taal, opgebouwd in stappen en ondersteund met duidelijke schema’s en canvassen maakt de pocket duidelijk wat er bij een verandering komt kijken, én hoe je ernaar kan kijken.


Meer weten?


댓글


bottom of page