top of page
A - org herontwerp- shutterstock_2247056795.jpg

Locatie

Frederik de Merodestraat 12
2800 Mechelen

Prijs

490 euro verblijf (excl btw)

Korte Workshops icoon

Workshop

Organisatie (her)ontwerp

Doelgroep van de opleiding

Onze workshop organisatie(her)ontwerp is er voor iedereen die over de structuurprincipes van zijn of haar organisatie wil nadenken. Of je nu een integratie of fusie moet opzetten en begeleiden, een bedrijfsleider bent van een start-up of een leidinggevende van een organisatie of dienst met een lange stabiele traditie die tegen een veranderende context aanbotst…

Praktische informatie

De opleiding omvat een fysieke trainingsdag en wordt ondersteund door een theorieboek, waarin ook een aantal praktijkoefeningen staan uitgelegd om zelf mee aan de slag te gaan.

Docenten

Ginkgo - Toon Torbeyns

Toon Torbeyns

Wil je meer informatie?

Ginkgo - Toon-400 - foto©Kwinten Verspeurt.png

Contacteer ons, de verantwoordelijke docent helpt je graag verder met zowel inhoudelijke als praktisch vragen. 

Data

  • 24 mei 2024

  • 6 december 2024

    • ontvangst: 9u - start 9u30​

    • einde: 17u 

Toon Torbeyns

+32 494 201 294

Introductie in de ontwerpprincipes van Moderne Sociotechniek

Als onderdeel van verschillende organisatiesystemen staan we zelf zelden stil bij de manier waarop we georganiseerd zijn, wat de effecten hiervan zijn en of deze effecten nog passen bij onze huidige situatie en uitdagingen. 

 

Ben je verantwoordelijk voor een organisatie of een deel van een organisatie en stel je vast dat de manier waarop je organisatie, je departement, je dienst vandaag is georganiseerd, eerder een hinderpaal dan een hefboom is om meerwaarde te leveren aan de klant, de burger, partners en medewerkers? Dan kan de Moderne Sociotechniek (MST) je helpen om met de structuur van je organisatie aan de slag te gaan.

 

Inhoud van de opleiding

De workshop organisatie(her)ontwerp biedt een kader van heldere methodieken binnen het bredere veld van change management en rijkt een aantal praktische vaardigheden aan voor een implementeerbaar resultaat, waar je binnen je organisatie actief mee aan de slag kan.

bottom of page