summerschool - oude man_edited.jpg

Summerschool 
Veranderkunde

grungy streep wit.png

Locatie

De Heerlijckyt van Elsmeren - Geetbets

Prijs

3.450 euro (+ verblijf: 680 euro) (prijzen excl. btw)

van 29/08
tot 02/09

aug - sept 
2022

Summerschool Veranderkunde

Van theoretische concepten naar concrete veranderpraktijk

Word je in jouw organisatie(s) geconfronteerd met nieuwe veranderingen. Je krijgt hiermee de verantwoordelijkheid over een veranderopgave. Wat staat je nu te doen om deze verandering te realiseren? Waar begin je? Hoe ga je om met de verschillende belangen? En hoe vind je de juiste hefbomen om de verandering effectief te bewerkstelligen? Je wilt doorgronden waarom een verandering niet soepel loopt of beter toegerust zijn om veranderingen hanteerbaar te houden en tot een goed resultaat te brengen.

De Summerschool Veranderkunde is een vijfdaagse leerversnelling bedoeld voor organisatieprofessionals die bezig zijn met veranderingen in (hun) organisaties en daar zelf invloed op hebben. Die (mee) beslissen over wat een goede aanpak is en wat ervoor nodig is om die verandering tot stand te brengen.   

Wie deelneemt aan onze Summerschool Veranderkunde leert veranderopgaven te doorgronden en veranderprocessen effectiever in te richten. Daarnaast leer je jezelf kennen als veranderaar en je leert rust, stabiliteit en vertrouwen te vinden in je opdracht.

Meer info

Download

pijl groen.png
LogoAcademyMasterclassGroen96x87.png

Masterclass

Wil je meer informatie?

Contacteer ons, we helpen je graag verder met zowel inhoudelijke als praktische vragen.

Volgende edities

  • 2023: van 28/08 tot en met 01/09

  • 2024: van 26/08 tot en met 30/08 

Inhoud

Docenten

Voor wie

Praktische informatie