Summerschool Veranderkunde 2021

Van maandag 23 augustus tot en met vrijdag 27 augustus 2021 organiseert Ginkgo Consulting opnieuw een Summerschool Veranderkunde in samenwerking met Sioo. De Summerschool Veranderkunde zal doorgaan op het prachtige domein De Heerlijckyt (Weg op Halen 2, 3450 Geetbets, BE).

Wie deelneemt aan onze Summerschool zal leren veranderopgaven te doorgronden en veranderprocessen effectiever in te richten. Je leert jezelf kennen als veranderaar en rust, stabiliteit en vertrouwen in je opdracht te vinden… 

Wie geïnteresseerd is om onze Summerschool te volgen kan inschrijven op deze pagina.

Praktische informatie

Wanneer: Maandag 23 augustus t/m vrijdag 27 augustus 2021

Prijs: € 3.295 (exclusief BTW en verblijfskosten). Verblijfskosten rond de € 680 (excl.BTW).

Locatie: De Heerlijckyt, Weg op Halen 2, 3450 Geetbets – +32 (0)11 69 68 75 – www.heerlijckyt.org

Aantal deelnemers: 12 tot 20 deelnemers

Deze summerschool vraagt geen specifieke voorbereiding. Wel vindt vooraf een persoonlijk intakegesprek met de leercoach plaats. 

Waarom een summerschool?

De vorm van een summerschool geeft je de kans om in vijf dagen tijd een leerversnelling te krijgen, die je niet kunt vergelijken met het effect van losse bijeenkomsten. Elke dag bestaat uit een ochtend-, middag-, en avondprogramma, onderbroken door verschillende pauzes. Om de opgedane inzichten te verwerken, maken we ook ruimte voor lichamelijke beweging. 

What’s in it for you?

Voorafgaand aan de summerschool hebben geïnteresseerde kandidaten een persoonlijk intakegesprek met onze leercoach om te onderzoeken wat hun persoonlijke leerdoelen zijn, hoe hun verandervraagstuk er precies uitziet en wat je als deelnemer uit deze summerschool zou kunnen halen. Hierdoor krijgt het leerproces al voor aanvang vorm. Bovendien ben je ervan verzekerd dat je mededeelnemers ook de juiste bagage hebben om met jouw uitdagingen mee te kunnen denken.

Als deelnemer leer je jouw verandervraagstuk veel beter te doorgronden en hanteerbaar te maken. In het eerste deel van de summerschool focussen we op de context van jouw organisatie als geheel en de plaats van jouw praktijkvraagstuk daarin.

Vervolgens kijken we heel systemisch naar jouw context en kaderen we je eigen rol hierin. Je ontdekt waar je in wilt groeien en hoe je macht en politiek kunt inzetten. Aan het eind van de week heb je een overzicht van methodieken en weet je hoe je het geleerde in de praktijk kunt brengen. Je weet veel beter wat je te doen staat om jouw verandering tot een succes te maken.

Bekijk hier hoe deelnemers de vorige editie van onze Summerschool Veranderkunde ervoeren.

Summerschool Veranderkunde 2019

Een gedreven team van docenten bestaande uit Toon Torbeyns, Leike Van Oss, Jelger Spijkerboer, Jesse Segers, Rob Lelieveld en Daan Sorgeloos gaf vijf dagen lang het beste van zichzelf terwijl onze deelnemers stap voor stap het meesterschap van veranderen verwierven.


Volg Gingko Consulting op LinkedIn en blijf op de hoogte van opleidingen en interessant nieuws over veranderkunde