Ontdek de korte verhalen van onze klanten en laat je inspireren.


Stefaan Vandamme

CFO – COLRUYT GROUP

Sinds het verandertraject met Ginkgo Consulting vinden we gemakkelijker nieuw talent, omdat we hen een interessanter takenpakket kunnen aanbieden en omdat ze zich nu bij ons tot een allround finance professional kunnen ontwikkelen. Lees meer


Marianne Vanden Houte 

ALGEMEEN DIRECTEUR – DILBEEK

De consultants van Ginkgo brengen met  grote coherentie en een zelfde filosofie elk hun zeer verschillende expertise in.

De Consultants van Ginkgo zorgen ervoor dat ze zichzelf overbodig maken door hun kennis en competenties over te dragen aan de organisatie. Hierdoor wordt de duurzaamheid van de verandering gegarandeerd.


Geert Vergaerde 

FINANCIEEL DIRECTEUR – STAD GENT & OCMW GENT

We zijn zeer tevreden over de begeleiding van Ginkgo wegens de aanpak die gedreven, professioneel, origineel en empatisch is. De consultants en de methodologie van Ginkgo Consulting hebben ons enorm geholpen alle noodzakelijke stappen te doorlopen om weer een mature structuur op te bouwen in onze organisatie. Lees meer

Katleen Evenepoel 

ALGEMEEN DIRECTEUR ZONNELIED

Voor de directieleden betekent de samenwerking met Ginkgo een toetssteen, een reflectiemogelijkheid, en een scherpe/ duidelijke feedback om mee aan de slag te gaan binnen de organisatie.


Guy Bruynickx

DIRECTEUR CLIËNTENZORG – HET GIELSBOS

Je leert stil te staan bij je eigen denkproces en de manier waarop je naar de dingen kijkt. Je krijgt dus meer inzicht in hoe je denkt en vanuit welke invalshoeken je zaken benadert. Dat is echt een verrijking. Lees meer.


Mieke Hullebroeck 

CITY MANAGER – STAD GENT

Ginkgo is een betrouwbare en waardevolle partner voor onze organisatie.


Robrecht David

PRINCIPAL CONSULTANT – AE

Met wat Ginkgo Consulting ons heeft bijgebracht kunnen we de klant ook adviseren over die aspecten van verandering die ze nog niet correct aanpakken. Lees meer


Katleen De Prins 

ALGEMEEN DIRECTEUR – EDEGEM

We zijn erg tevreden over de samenwerking met Ginkgo. Vooral de complementariteit van het team, waarbij de ondersteuning op maat wordt bijgestuurd op basis van de noden van het transitieproces opdat ogenblik, werd als een belangrijke meerwaarde ervaren.