Nu we definitief de weg van de digitalisering zijn ingeslagen, zullen we ook onze jaarlijkse inspiratiesessie anders aanpakken. Het spreekt voor zich dat we dit jaar geen groot event organiseren zoals we de voorbije jaren deden.
Maar we willen jullie wel opnieuw bedanken voor de fijne samenwerking en blijven inspireren. Dat doen we deze keer met twee webinars.

27/01: Webinar Leading from the Middle

In deze webinar laat Daan Sorgeloos (co-auteur van het boek Leading from the middle) jullie de kracht van mensen in het midden van organisaties herontdekken en exploreren we samen hoe het samenspel tussen top en midden van jouw organisatie kan worden versterkt.

01/02: Webinar Weerstand kanaliseren

Weerstand tegen verandering is een van die emoties waarmee je als change agent geconfronteerd zal worden. Je zal die weerstand moeten kanaliseren, verkleinen en ombuigen om iedereen mee te krijgen in de verandering. Hoe je dat doet, vertellen we je graag in onze webinar Weerstandskanalisatie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *