Recensie Leading from the middle

Published by Ginkgo Consulting on

Hardcover Book Mock-Up - Dust Jacket. Wall Background

‘Nuchter, degelijk en met een heldere boodschap’

Leading from the middle is een goed boek, nuchter, degelijk en met een heldere boodschap: het zijn de mensen in het ‘midden’ die het doen. Het boek bevat ter onderbouwing maar liefst 338 verwijzingen naar bronnen, literatuur en wetenschappelijk onderzoek. De keuze van de auteurs om hun verhaal met behulp van verschillende personages, rollen en praktijksituaties te verduidelijken pakt goed uit. Het maakt de toegevoegde waarde van de moderne ‘middenmanager’ tastbaar.’

Het zijn niet onze eigen woorden, maar die van de recensent van managementboek.nl.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *