Daan in ZigZagHR

Published by Ginkgo Consulting on

Daan in ZigZagHR

‘Change is een huis met vele kamers en elke kamer heeft haar eigen waarheid. Het is zoals bij evalueren en motiveren: de ene wil bijsturen door te belonen, de andere door te straffen. Je moet de paradoxen kennen en daartussen zigzaggen. Change management is dansen of zigzaggen tussen paradoxen.’

In de oktobereditie van ZigZagHR-magazine gaat collega Daan op zoek naar de ideale change agent en geeft hij een antwoord op de vraag hoe je verandering in goede banen leidt.

Lees het volledige interview hier:


Wie wil leren zelf effectieve verandering te realiseren in zijn organisatie kan zich nog altijd inschrijven voor onze Summerschool Veranderkunde van 23 augustus t/m vrijdag 27 augustus 2021.


#ZigZagHR is een HR-community voor progressieve HR professionals in België, connecteert HR professionals en leidinggevenden op maandelijkse events, inspireert over de toekomst van HR door het delen van best & next practices online én in een maandelijks tijdschrift  en geeft richting hoe HR zichzelf heruit kan vinden en welke mindset en skillset daarvoor nodig zijn. 

Volg Gingko Consulting op LinkedIn en blijf op de hoogte van opleidingen en interessant nieuws over veranderkunde


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *