Bij Ginkgo maken we er een gewoonte van om bij het begin van het nieuwe jaar een cadeautje aan te bieden. Dat doen we ook dit jaar met een inspiratiesessie over veranderkunde.

In een ongedwongen sfeer willen jullie inspireren rond een thema waarover we intussen heel wat expertise hebben opgebouwd, in deze editie gaan we specifiek in op de (on)macht van de leider.  

Hoe breng je anderen in beweging wanneer je geen formele autoriteit hebt?

Heb je ook het gevoel dat de interne werking van jouw organisatie steeds minder aangepast is om de externe uitdagingen de baas te kunnen? Merk je soms dat meer van hetzelfde blijven doen, steeds minder zoden aan de dijk brengt? Vind je dat een strategische koerswijziging zich opdringt? En voel je je ook al eens onmachtig als jouw verander- of vernieuwingsvoorstellen alweer in dovemansoren lijken te vallen?

Als je meer inzicht wil in hoe je de cruciale spelers van de organisatie écht in beweging kan brengen en hoe je jouw impact effectief en duurzaam kan vergroten, dan zal deze lezing heel wat inspiratie geven.

Aan de hand van een levendig businessverhaal brengt collega Daan Sorgeloos zowel de wetenschappelijke kaders als het handelingsrepertoire tot leven van de leider die de onmacht weet om te buigen naar voelbare impact en strategische vernieuwing. Ook wanneer je geen formele autoriteit hebt, kan je verandering en vernieuwing politiek vaardig aanpakken.
 
Aansluitend kan je bij een heerlijke kom soep indrukken uitwisselen met de andere gasten.

Wil jij er ook bij zijn?

Dat zal helaas niet meer lukken dit jaar. We hebben de inschrijvingen afgesloten op 24 januari. Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar

Praktisch

6 februari 2020
18u30: Ontvangst
19u00: Lezing
20u30: Heerlijke kom soep en broodjes

Locatie

Firma
Schaarbeeklei 636, 1800 Vilvoorde
Gratis parking

Bezoek de website

Spreker

Daan Sorgeloos : Ginkgo Partner, AMS Professor, Sioo faculty en VUB docent

Volg Gingko Consulting op LinkedIn en blijf op de hoogte van opleidingen en interessant nieuws over veranderkunde